Meeste gestelde vragen

Account

Klik op ‘log in’ in de rechter bovenhoek, of maak gebruik van de volgende link: www.studiomoax.nl/inloggen. Je kunt inloggen door middel van je e-mailadres en je wachtwoord.

In je ‘mijn account’ dashboard heb je de volgende mogelijkheden:

  • Mijn bestellingen: een overzicht van je bestellingen met de huidige bestelstatus, een optie om de bijbehorende factuur te downloaden en de track & trace (alleen beschikbaar indien de bestelling al verzonden is).
  • Mijn adressen: bekijk hier je factuuradres en/of verzendadres, en wijzig deze indien gewenst. Deze adressen zullen automatisch gebruikt worden bij het plaatsen van je volgende bestelling.
  • Mijn wishlist: een overzicht van de producten op je wishlist. Voeg producten toe uit de winkel aan je wishlist door op het hartje te klikken.

Je kunt, Indien gewenst, zelf in je dashboard je e-mail adres of wachtwoord aanpassen. Mocht je je BTW nummer en/of KVK nummer willen wijzigen, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice (info@studiomoax.nl)

Je wachtwoord kun je gemakkelijk opvragen door middel van de volgende link: www.studiomoax.nl/mijn-account/wachtwoord-vergeten/. Je zult vervolgens een e-mail ontvangen met daarin een link om je wachtwoord te herstellen.