Meeste gestelde vragen

Over STUDIO MOAX

Deze timer telt elke week af naar vrijdag. Op vrijdag worden alle bestellingen van die week gebundeld en gaan als grote orders door naar onze leveranciers. Op deze manier plaatsen we grotere bestellingen waardoor we lagere prijzen voor iedereen kunnen hanteren.

Als je op ‘start je eigen merk’ klikt in de linker bovenhoek, dan kun je ons offerte formulier invullen. Aan de hand van jouw wensen, geven wij een offerte af en laten we weten wat er mogelijk. Wij reageren alleen op compleet ingevulde offerte formulieren. Wij kunnen geen prijzen afgeven wanneer er geen designs/inspiratie foto’s en aantallen zijn ingevoerd. Na akkoord op de offerte zorgen wij voor samples, zodat we daarna snel het productieproces in kunnen.

Wij zijn een inkoopplatform, zowel toegankelijk voor grote retailers als voor kleine retailers. Om ook toegankelijk te blijven voor kleine retailers hanteren wij geenn minimale bestelbedragen. Wij houden de minimale aantallen zo laag mogelijk en bundelen alle bestellingen elke vrijdag van de week. Op deze manier kunnen we het laagdrempelig houden voor iedereen. Wij zorgen voor de laagste prijzen en beste marges en maken daarin geen onderscheid tussen kleine en grote retailers.

STUDIO MOAX is een inkoopplatform en werkt samen met partners die de artikelen op voorraad hebben. STUDIO MOAX selecteert de beste items uit de voorraden van haar partners en biedt deze aan via het inkoopplatform. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat een product niet meer leverbaar blijkt te zijn. In dat geval nemen wij contact op om een alternatief aan te bieden of het geld te retourneren.

Alle bestellingen die binnen komen, worden op kwaliteit gecontroleerd. Als de kwaliteit niet aan onze standaarden voldoet, wordt deze niet uitgeleverd. STUDIO MOAX werkt alleen samen met vaste partners waarvan de kwaliteit al jaren lang getest is.

STUDIO MOAX heeft geen offline showroom of een bezoekadres. Momenteel werken wij volledig online.

Elke week wordt het aanbod geüpdatet. We proberen de voorraden van de items continu up-to-date te houden. Sommige artikelen zijn daarom soms maar een week online. Het aanbod is zeer dynamisch en elke week een garantie voor de laatste trends.